KÜTAHYA / GEDİZ - Umurbey Ortaokulu

Umurbey Ortaokulu

Sabırgazi Mahallesi Soylu Caddesi No1 Eskigediz GEDİZ KÜTAHYA
Vizyon
•İstiyoruz ki; eğitimin öğretimin verimini arttırmak için yapılacak her çalışma desteklensin. •İstiyoruz ki; her veli okul gelişimine katkıda bulunmaya istekli olsun. •İstiyoruz ki; her veli okulumuzda öğrencisi için en iyisinin istendiğinin bilincinde olsun •İstiyoruz ki; bütün öğrencilerimizin araştırma, öğrenme isteği her geçen gün artsın. •İstiyoruz ki okulumuzda çalışan herkes, okul yararına olacağını düşündüklerini fikirlerini paylaşmaktan çekinmesin. •İstiyoruz ki; öğrenciler, öğretmenler, veliler, idareciler, hizmetliler okulumuzun gelişimi için, birbirilerine yardımcı olarak çalışmanın önemine inansın. •İstiyoruz ki; okulumuzun üyeleri, gülümsemenin iletişimdeki rolüne inansın.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi hayata hazırlamak, onları katılımcı, paylaşımcı, bilimsel ve toplumsal gelişmeleri takip edip, bunları kendisinin ve toplumsal çıkarları için kullanabilen, yaşam boyu öğrenmeye hevesli iyi insan, iyi vatandaş olarak yetiştirmek için varız.
KÖMÜRLÜ KALORİFER
KARAYOLU İLE İLÇE MERKEZİNE DÜZENLİ MİNİBÜS SEFERLERİ YAPILMAKTADIR
Yerleşim Yeri
ESKİGEDİZ BELDESİ GEDİZ İLÇE MERKEZİNE 10 KM.UZAKLIKTA OLUP KÜTAHYA YOLU ÜZERİNDEDİR.
İL MERKEZİNE 90 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM.UZAKLIKTADIR